Connected to wifi but no internet access


(wes) #1

Briefly describe your issue below:
So upon startup, I get a couple minutes of my internet working great but then loses connection. I can ping 172.217.14.78 but whenever I ping www.google.com I get a temporary failure in name resolution. I’ve looked around for a couple hours and haven’t gotten much but I have make sure to reinstall wifi drivers, It also works fine with usb enternet. Any help would be greatly appreicated so I can use firefox for some homework :slight_smile:

lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING> mtu 65536
inet 127.0.0.1 netmask 255.0.0.0
inet6 ::1 prefixlen 128 scopeid 0x10
loop txqueuelen 1000 (Local Loopback)
RX packets 233 bytes 16614 (16.2 KiB)
RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0
TX packets 233 bytes 16614 (16.2 KiB)
TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0

wlan0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500
inet 192.168.1.135 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.1.255
inet6 fe80::d94f:3ea9:b8a1:2249 prefixlen 64 scopeid 0x20
ether 48:d7:05:db:0f:56 txqueuelen 1000 (Ethernet)
RX packets 603 bytes 459482 (448.7 KiB)
RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 9668
TX packets 1291 bytes 116944 (114.2 KiB)
TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0
device interrupt 18

What version of Parrot are you running? (include version, edition, and architecture)
4.5
What method did you use to install Parrot? (Debian Standard / Debian GTK / parrot-experimental)
Debian Standard
Configured to multiboot with other systems? (yes / no)
yes Windows 10
If there are any similar issues or solutions, link to them below:

If there are any error messages or relevant logs, post them below:


(Jones Martin) #2

try turning of anon surf this will help i think


#3

Please search the forum there are multiple topics which discuss and answer your issue.