Web access after upgrade

I had recently upgraded my system ,but after upgrade i cant connect to tor browser and start.parrotsec.org page in firefox.Its always problem loading the page and tor browser goes to blank black screen

Im in a dilemma of how to tackle the problem ,any piece of help or advice will be highly appreciated

Hi @Pheonixparrot , you can change https://start.parrotsec.org/ ( Verify that you are well in https ) by https://start.parrotlinux.org/ , and about Torbrowser black screen , I invite you to search on the forum to find the solution.

Which forum,can u guide me

This forum , if you search “torbrowser” you can find this post : https://community.parrotlinux.org/t/tor-browser-9-0-black-window/10356 and if you scroll down you can find here the solution . Do not hesitate to search before asking, it is important to learn how to search for information.

1 Like

restarting apparmour service failed showing the following error

$systemctl restart apparmor
Job for apparmor.service failed because the control process exited with error code.
See “systemctl status apparmor.service” and “journalctl -xe” for details.

screenshot or edit what you edit on :
sudo nano /etc/apparmor.d/local/torbrowser.Browser.firefox

┌─[abc@parrot]─[~]
└──╼ $sudo nano /etc/apparmor.d/local/torbrowser.Browser.firefox
[sudo] password for crypto:
┌─[abc@parrot]─[~]
└──╼ $systemctl restart apparmor
Job for apparmor.service failed because the control process exited with error code.
See “systemctl status apparmor.service” and “journalctl -xe” for details.
┌─[✗]─[abc@parrot]─[~]
└──╼ $systemctl restart apparmor
Job for apparmor.service failed because the control process exited with error code.
See “systemctl status apparmor.service” and “journalctl -xe” for details.
┌─[✗]─[abc@parrot]─[~]
└──╼ $systemctl status apparmor.service
● apparmor.service - Load AppArmor profiles
Loaded: loaded (/lib/systemd/system/apparmor.service; enabled; vendor preset: enabled)
Active: failed (Result: exit-code) since Tue 2019-12-10 22:36:03 IST; 8s ago
Docs: man:apparmor(7)
https://gitlab.com/apparmor/apparmor/wikis/home/
Process: 54926 ExecStart=/lib/apparmor/apparmor.systemd reload (code=exited, status=1/FAILURE)
Main PID: 54926 (code=exited, status=1/FAILURE)

show me what do you edit on /etc/apparmor.d/local/torbrowser.Browser.firefox , look mine : Screenshot%20at%202019-12-10%2012-11-38

Screenshot%202019-12-10%2022%3A49%3A02

So you see where is the problem ? compare my screnshot and your screnshot .

I understand
thank you very much
im able to open tor browser nice and clean

2 Likes

This topic was automatically closed 60 minutes after the last reply. New replies are no longer allowed.